Ružové víno

Farba
Vinárstvo
Kategorizácia vína
Cukornatosť
Odroda vína
Vinohradnícka oblasť
Objem
3 € 29 €
Na opýtanie

Rubinus - rosé z čiernych ríbezlí má tmavšiu ružovú farbu s príjemnou a výraznou ríbezľovou vôňou po tomto čiernom bobuľovom ovocí. V chuti je extraktívne a výrazné ovocné. Hravé kyselinky dovážené nižším zbytkovým cukrom hramonicky podporuje jemné perlenie, ktoré je typické pre mladé a svieže vína. Víno je vyrobené z čiernych ríbezlí, ktoré pochádzajú z plantáže s certifikátom BIO pestovania.
Na opýtanie

Cabernet Sauvignon zo Suchého vrchu ovplýva vo svojej polosladkej podobe intenzívnou ružovou-karmínovou farbou. Má príjemnú ovocnú arómu s tónmi malín a listu čiernej ríbezle. Zaujme harmonickou sviežou chuťou a príjemnými kyselinami vybalansovanými so zvyškovým cukrom. Víno je vegánske a nízkohistamínové
Na opýtanie

Ružové víno lososovoružovej farby. Intenzívna vôňa kôstkového ovocia. Suchá, svieža chuť s jemnou kyselinkou.
Na opýtanie

Ružové víno svetlejšej farby. Vo vôni čerstvé jahody, červené ríbezle a maliny. Chuť ovocná, šťavnatá.
Na opýtanie

Predstavujeme vám víno ružovej farby s arómou lesných jahôd. Chuť vína je plná, podporená harmonicky zapracovaným cukríkom.
Na opýtanie

Víno má višňovo-ružovú farbu. Vo vôni sa prelínajú prezreté jahody s lesnými malinami a kvapkou medu v závere. Chuť je elegantná, plná prezretého ovocia.
Na opýtanie

Víno s pôvabným lososovým šatom a podmanivou vôňou lesných jahôd, malín a čiernych ríbezlí. Celkovú noblesu vína dotvára ideálna súhra sviežich kyselín a cukru. Odporúčame podávať pri 10 - 12 °C ku lahkým a stredne ťažkým úpravam šalátov, rýb či hydiny, alebo k jemným až stredne výrazným syrom.  
Na opýtanie

Vynikajúca odroda francúzskeho pôvodu. Má jemno ružovú farbu a príjemne vyvážené kyseliny. Podmaní si Vás sviežou ovocnou arómou so smotanovými tónmi. V chuti Vám ulahodia tóny jemnej čerstvej jahody či lesného ovocia. Cukornatosť pri zbere hrozna – 21,5 °NM.
Na opýtanie

Nitriansky Sekt Pálffy vytvorený tradičnou metódou kvasením vo fľaši tentoraz v podmanivej ružovej farbe s nádychom purpurovej noblesy. Získa si vás ovocno orieškovým buketom, ktorý prechádza aj do príjemne plnej chuti podporenej bohatým ale zároveň jemným perlením. Zvyškový cukor v rozmedzí od 12 do 17 g/l.
Na opýtanie

Na opýtanie

Svieže perlivé víno Momento sa vyrába metódou Charmat - sekundárnou fermentáciou v tlakových nádobách. Prirodzené jemné iskrivé bublinky, jemná vôňa záhradného ovocia, chuť delikátna, šťavnatá, ovocná so sviežou kyselinkou.
Na opýtanie

Malokarpatská vinohradnícka oblasť Pezinský vinohradnícky rajón obec: Pezinok, hon: Pustáky Spôsob výroby: okamžité lisovanie hrozna, použitie samotoku. Kvasenie: nerezová nádrž, 17 – 15,5 °C. Vyzrievanie: na jemnom kvasinkovom sedimente 4 mesiace bez premiešavania. Farba: višňovo-ružová. Aróma: decentná, višne, maliny, jemný náznak kávového zrna. Chuť: svieža, ľahká, kopírujúca aromatické vnemy, podporená o grepový tón s vibrujúcou kyselinkou. Kryštáliky vínneho kameňa nie sú závadou a svedčia o nepoužívaní stabilizátorov. 2022/Alk. 10,5 obj. %/0,75 l/suché
Na opýtanie

Víno sýtoružovej farby s príjemnou vôňou po jahodovom kompóte. Jemná cukornatosť a kyselinky dodávajú sviežosť lahodnej chuti a umocňujú tak jej smotanovo-jahodový záver. 
Na opýtanie

Hron rosé pochádza z nášho najnovšieho rodiaceho vinohradu Boldiška v hone Deberča. Krásna lotosová farba v spojitosti s hravými bublinkami Vám vyčaruje úsmev na tvári. Aróma a následná chuť malín Vás príjemne opojí. Nechajte sa inšpirovať plodmi prírody.
Na opýtanie

Víno s atraktívnou jahodovo ružovou farbou a ovocnou vôňou s výrazom záhradných jahôd a čerešní. Svieža jahodová príchuť s vyváženou kyselinkou
Na opýtanie

Vínko šťavnatej malinovoružovej farby s bohatou aromatikou granátového jablka, malín, jahôd a černíc. Plnú misu bobuľového ovocia pocítite aj v chuti, ako by ste ich práve natrhali v záhrade u starej mamy.
Na opýtanie

Hrozno odrody Merlot pre toto ružové víno bolo zbierané 21.9.2022 pri cukornatosti 21 °NM. Maceráciou bobúľ v chlade po dobu 2 hodín sme dosiahli svetlo ružovú farbu. Mušt následne kvasil pri teplote do 17 °C, vďaka čomu má víno príťažlivý buket lesných jahôd, malín a májových čerešní.